Webshop

I min webshop (länkad ovan) kan ni handla boots, böcker, verktyg och annat bra.

Trycker ni på knapparna bredvid får ni läsa om de två testerna jag gjorde med Epics, en på vintern och en på våren.

Jag har lagt upp lite mer information och fler bilder på de nya bootsen, Bare. Tester och åsikter kommer även på dem så småningom.

Trycker ni på knappen under, Vanliga Frågor, kommer ni till sidan där jag samlat de vanligaste frågorna om bootsen samt svaren på desamma.Omdömen från användare av Epics

"Jag blir hela tiden förundrad över EasyBootsen av nya anledningar. Denna gång för att nu badar han i havet med dem, rena styrketräningen att skritta och trava i vattnet med vattenfyllda boots. Efter badet har han strosat runt men även galopperat på stranden och jag tänkte först att han kommer att ha världens skav av blöt sand i karlederna, men han får ingen sand där, bara i själva skon så det slipas liten aning fram i tån men det är ju bara bra...
Nu har han alltså använt dom i lera, på kalhyggen, asfalt, grusväg, i skogen, på stranden och i badet. Supersnabb galopp på stora fält, passläggningar, ökad tölt, 1-1,5 timme varannan dag ibland mer och dom fungerar!!!! Under dessa två månader har spännet på en sko gått upp kanske sammanlagt tio gånger, men skon sitter ändå kvar. Vi är helnöjda."
- Lotta, Sundsvall med islänning

 

Amerikanska filmer (ifrån tillverkaren) ang. mätning, inpassning och hur man lättast får på bootsen med en bra teknik hittar ni här:

http://www.oldmacs.com/cms/index.cfm?ParentItemIDList=84305,85422,94280